Sanna kehitti tämän joulun ehdottoman pullahitin: Tämä herkku hurmaa myös torttuja karttavat!

Koukuttavat piparipalat – näin valmistat joulun helpoimman jälkkärin 0:55 Koukuttavat piparipalat – näin valmistat joulun helpoimman jälkkärin

Sanna, 40, keksi tuunata laskiaispullat jouluun sopivaksi.

Oululainen Sanna Järvelin kertoo MTV Uutisille miettineensä, miten tästä kermaisesta herkusta saisi jouluun sopivan.

– Laskiaispullien sesonki kun on harmittavan lyhyt.

Sanna keksikin yllättävän ja helpon ratkaisun.

Variaatio joululeivonnaisesta

Sanna päätti laittaa laskiaispullaan hilloksi luumuhillon. Lopputulos oli aivan loistava.

– Luumuhillo sopi siihen täydellisesti. Siitä tuli saman tien jouluisa versio!

Sannan mukaan hänen perheellen maistuivat pullat hyvin. Sanna teki itse myös luumuhillon, ja se viimeisteli makuelämyksen.

– Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä luumuhillon itse. Siitä tulikin sata kertaa paremman makuista kuin kaupasta ostettu luumumarmeladi, hän hehkuttaa.

Myös Facebookissa ruoka-aiheisen ryhmän jäsenet ottivat Sannan kehittelemän pullan innostuneena vastaan. Sannan ideaa kehuttiin, ja moni pohti kommenteissa, miten joululaskiaispullaa voisi edelleen muokata.

Esimerkiksi mantelimassan tilalle voisi kokeilla piparimassaa tai kermavaahdon maustaa kanelilla.

– Ajattelinkin, että se uppoaisi monelle. Jouluksi suunnitellaan aina uusia leivoksia, ja silloin syödään muutenkin pullaa. Tämä on yksi variaatio joululeivonnaisesta, Sanna kertoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.