Sanna, 40, keksi tuunata laskiaispullat jouluun sopivaksi.
Oululainen Sanna Järvelin kertoo MTV Uutisille miettineensä, miten tästä kermaisesta herkusta saisi jouluun sopivan.
– Laskiaispullien sesonki kun on harmittavan lyhyt.
Sanna keksikin yllättävän ja helpon ratkaisun.
Variaatio joululeivonnaisesta
Sanna päätti laittaa laskiaispullaan hilloksi luumuhillon. Lopputulos oli aivan loistava.
– Luumuhillo sopi siihen täydellisesti. Siitä tuli saman tien jouluisa versio!
Sannan mukaan hänen perheellen maistuivat pullat hyvin. Sanna teki itse myös luumuhillon, ja se viimeisteli makuelämyksen.
– Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä luumuhillon itse. Siitä tulikin sata kertaa paremman makuista kuin kaupasta ostettu luumumarmeladi, hän hehkuttaa.

