Chrissy Teigenin "tuhma resepti" villitsee – tätä kaurapuuroa on kokeiltava: "Ultimaattisen maukas aamupala"

0:51 Paahdettu kaurapuuro – näin helposti nostat tavallisen aamupuuron uudelle tasolle

Suolainen kaurapuuro on jo varmasti monelle tuttu ilmiö, mutta oletko tullut ajatelleeksi, että aamupuurossasi voisi yhdistyä hittipastan ja kaurapuuron ainekset? 

Videolla: Oletko jo testannut paahdettua kaurapuuroa? Se nostaa perinteisen puuron uusiin sfääreihin.  

Kerroimme elokuussa, kuinka malli, mediapersoona ja intohimoinen kotikokki Chrissy Teigen sai aikaan kiivaan Twitter-väittelyn julkaistuaan videon kananmunien paistamisesta. Teigen jakoi Twitteriin kokkausvideon, jossa demonstroi tavan "täydellisten kanamunien paistamiseen".

Chrissy Teigenin kaurapuuro villitsee

Nyt John Legendin vaimonakin tunnettu Teigen on jälleen kohauttanut sosiaalisessa mediassa, tällä kertaa jakamallaan kaurapuuroreseptillä. Kyseessä ei ole mikä tahansa aamupuuro, vaan pikemminkin lounasversio, sillä mediapersoona puurossa yhdistyy itse asiassa klassinen pasta sekä kaurapuuro. Chrissy Teigen tosin itse suosittelee puuroa nimenomaan aamupalaksi.

Chrissy Teigenin aamupalaruoka yhdistää siis kaksi klassikkoa: kaurapuuron sekä cacio e pepe -pastan. Perinteisten mustikoiden ja maidon sijaan tämä kaurapuuro uitetaan juustossa ja pippurissa. Teigen perustelee epätavallista yhdistelmää somesivuillaan:

– Kaurapuuro imee ja tasoittaa minkä tahansa maun, jonka kanssa kanssa se on kosketuksissa, joten kyseessä on ultimaattisen maukas aamupala. Toki, sokeri on hyvää ja hedelmät ovat hyviä. Mutta juustoinen pippuri on...tuhmaa! Ole tuhma, Chrissy Teigen kannustaa.

Teigenin puuroon tule yhteensä seitsemän ainesosaa, kuten kahta eri juustoa. Puuro valmistuu 10 minuutissa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja