Mainos

Joko testasit? Kari Aihisen helppo ja ylivoimainen nakkikeitto – yksi raaka-aine tuunaa keiton taivaalliseksi: "Maksan siitä ilomielin kaksi euroa"

Kari Aihinen kaappasi viime keväänä kuopiolaisen nuoren parin keittiön ja opetti, miten valmistuu helposti taivaallisen maukas nakkikeitto. Joko testasit Kapen reseptin?

Miten perunat keitetään oikeaoppisesti? Katso videolta Kapen vinkit.

Kaappaus keittiössä -sarjan jaksossa tavattiin viime keväänä kuopiolaiset Salla ja Valtteri. Kaksikko muutti omilleen jo alaikäisinä. Halu itsenäistyä oli suuri, mutta vastuunotto omista syömisistä oli vielä lapsenkengissä.

Ylivoimainen nakkikeitto

Sallan ja Valtterin avuksi saapui keittiömestari Kari Aihinen, joka opetti nuorelle parille kotiruoanlaiton salat. Aihinen muun muassa opasti, miten perunat kuuluu oikeasti keittää, ja miten valmistuu erityisen hyvä nakkikeitto.

Aihinen tuunasi perinteistä nakkikeittoa sujauttamalla joukkoon sulatejuustoa.

– Laita sinne puolet Koskenlaskijasta. Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi.

Kun Salla ja Valtteri maistoivat keittoa tuunauksen jälkeen, nuoren parin ilmeet kertoivat kaiken oleellisen.

– Onko tämä Valtteri taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin kaksi euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.

– Ylivoimaista, totesi Valtteri nakkikeitosta.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja