Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Joko testasit? Kari Aihisen helppo ja ylivoimainen nakkikeitto – yksi raaka-aine tuunaa keiton taivaalliseksi: "Maksan siitä ilomielin kaksi euroa"

Julkaistu 01.10.2020 17:02

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kari Aihinen kaappasi viime keväänä kuopiolaisen nuoren parin keittiön ja opetti, miten valmistuu helposti taivaallisen maukas nakkikeitto. Joko testasit Kapen reseptin?

Miten perunat keitetään oikeaoppisesti? Katso videolta Kapen vinkit.

Kaappaus keittiössä -sarjan jaksossa tavattiin viime keväänä kuopiolaiset Salla ja Valtteri. Kaksikko muutti omilleen jo alaikäisinä. Halu itsenäistyä oli suuri, mutta vastuunotto omista syömisistä oli vielä lapsenkengissä.

Ylivoimainen nakkikeitto

nakkikeitto

Sallan ja Valtterin avuksi saapui keittiömestari Kari Aihinen, joka opetti nuorelle parille kotiruoanlaiton salat. Aihinen muun muassa opasti, miten perunat kuuluu oikeasti keittää, ja miten valmistuu erityisen hyvä nakkikeitto.

Aihinen tuunasi perinteistä nakkikeittoa sujauttamalla joukkoon sulatejuustoa.

– Laita sinne puolet Koskenlaskijasta. Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi.

Kun Salla ja Valtteri maistoivat keittoa tuunauksen jälkeen, nuoren parin ilmeet kertoivat kaiken oleellisen.

– Onko tämä Valtteri taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin kaksi euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.

– Ylivoimaista, totesi Valtteri nakkikeitosta.

Katso resepti: Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

Katso myös muut saman jakson reseptit

Lisää aiheesta:

Nakkikeittoon kannattaa lisätä yksi ainesosa: "Ylivoimaista"Kari Aihisen ylivoimainen nakkikeitto on arkiruokahitti – oletko testannut "salaista ainesosaa"?Arkiruokahitti! Kari Aihisen nakkikeitto on ylivoimainen – joko testasit "salaista raaka-ainetta"?Kari Aihinen sujauttaa nakkikeittoon salaisen raaka-aineen: "Onko tämä taivaallista vai ylivoimaista?"Teethän aina näin, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia? Kari Aihisen ykkösvinkki: "Ei niin, että kaadatte kerman..." Kari Aihisen helppo ja ylivoimainen nakkikeitto – yksi edullinen raaka-aine tuunaa keiton taivaalliseksi: "Puhutaan ehkä 1–2 eurosta"
RuokaKari AihinenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 09:31
    Arkiruoka

    Vappu Pimiän superhelppo arkiruoka on hitti: Kanapullat alle puolessa tunnissa!

  • 08:22
    Kasvikset

    Aivan lyömätön kaaliruoka: Superherkku voi auttaa jopa laihtumaan

  • Eilen17:45
    Halloween

    Halloween-juhlien hurjat tarjoilut: Neljä helppoa ohjetta

  • Eilen12:37
    Ravintolat

    Michelin-tähtiin kohumuutos täysin puskista: "Uskon, että on voitu saada huijaamalla"

  • Eilen08:23
    Halpa vs. kallis

    Kauppojen halvimmat juustot testissä – tämä edam voitti