Nyt kokataan yrttiviikon kunniaksi trendikkäitä kurkkunuudeleita.
Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla maaliskuussa vietettävästä yrttiviikosta.
Suomalaiset popsivat kaikista eniten perinteistä tilliä. Kauppapuutarhaliiton mukaan sitä viljellään Suomessa 7,4 miljoonaa ruukkua. Hyvin lähellä kakkossijalla on basilika, jota viljellään 7,1 miljoonaa ruukkua.
Kolmantena tulee persilja, jota viljellään lähes 5 miljoonaa ruukkua. Kovan kolmikon jälkeen perässä seuraavat kovaa kasvua tehnyt korianteri sekä ruohosipuli.
Lue myös: Ruokakaupan "vihattu tuote" on yllättäen yksi myydyimmistä
Yrttiviikon kunniaksi Kauppapuutarhaliitto vinkkaa hittiohjeesta, jota testattiin myös Makuja-toimituksessa vuonna 2024. Kyseessä ovat kurkkunuudelit.

