Muistatko vielä hitiksi muodostuneen uunifetapastan viime talvelta? Nyt reseptin kehittäjä, Liemessä-blogin Jenni Häyrinen keksi uuden, entistäkin helpomman version hittiruoasta.
Vapise uunifetapasta, täältä tulevat uunifetaraviolit! Maanantaina Liemessä-ruokablogin Jenni Häyrisen oli jälleen keksittävä nopea arkiruoka, joka maistuisi koko perheelle ja tyydyttäisi nälän. Jenni keksi yhdistää kaksi suosikkia: Hannan Soppa -blogin raviolilasagnen sekä hitiksi muodostuneen uunifetapastan.
– Pirkan mozzarella-tomaatti täytteiset raviolit ja terttukirsikkatomaatit pyöräytetään oliiviöljyssä. Ja eipäs kitsastella sen öljyn kanssa! Päälle murustettua fetaa, rosmariinia, chiliä ja valkosipulia. Komeuden päälle kaadetaan kokonaisista säilyketomaateista tehty tomaattikastike, vielä loraus öljyä, kirsikkatomaattitertut ja uuniin. Vähän niinkuin uunifetapasta, mutta kaikki valmistuu yhdessä astiassa! Jenni kirjoittaa blogissaan.
