Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uunifetaraviolit – Uunifetapasta-Jennin uusi arkiruokahitti

Jenni Häyrinen/Liemessä
Julkaistu 22.10.2019 11:45

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ainekset

  • 2 rs / 500 g tomaatti-mozzarella ravioleita (esim. Pirkka parhaat)
  • 2 rs / 500 g terttukirsikkatomaatteja (esim. Pirkka parhaat Red Desire)
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 pkt fetaa (eim. Pirkka parhaat)
  • 1 medium chilipalko
  • 2 rosmariininoksaa
  • 4 valkosipulinkynttä

Tomaattikastike

  • 400 g kokonaisia säilyketomaatteja (esim. Mutti)
  • 1 tl hunajaa
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Uunifetaraviolit

Alkuperäisen reseptin löydät Jenni Häyrisen Liemessä-ruokablogista. 

uunifetaraviolitJenni Häyrinen/Liemessä

Jennin vinkki: Jotta ruoasta tulee tarpeeksi mehevää, terttukirsikkatomaatteja pitää olla se 500 g. Jos käytät vähemmän tomaatteja, laita enemmän tomaattikastiketta.

  1. Laita vuokaan raviolit, kirsikkatomaatit, murustettu feta (säästä pari pientä terttua pinnalle) ja puolet (1/2 dl) oliiviöljystä. Sekoita.
  2. Tunge väleihin pituussuunnassa puolitetut valkosipulinkynnet, chili ja rosmariini.
  3. Valmista tomaattikastike kulhossa puristelemalla tomaatit rikki käsin. Voit huuhtaista tomaattipurkit pienellä määrällä vettä ja lisätä kastikkeen joukkoon. Mausta.
  4. Kaada tomaattikastike ravioleiden päälle ja levitä tasaisesti niin että raviolit peittyvät. Pirskottele päälle loput oliiviöljystä.
  5. Nosta päälle muutama pieni öljytty tomaattiterttu.
  6. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia.
  7. Älä käytä kiertoilmaa, se kuivattaa. Halutessasi voit kääntää nupit kaakkoon 225-asteeseen viimeiseksi 5 minuutiksi. Burn tomaatti, burn!

1:49Uunifetaraviolit – Uunifetapasta-Jennin uusi arkiruokahitti

Resepti, video ja kuvat: Jenni Häyrinen

Lisää aiheesta:

Kermainen broileri-tortellinikeitto – valmista hitaasti haudutuspadassa tai nopeammin kattilassaRatatouille Kari Aihisen tapaanTuoretomaattikeitto katkaravuillaUunifetapasta – Liemessä-Jennin hittireseptiPerunapizza - helppo, hauska ja nopeaPikapitsa Americana pastapohjalla
Nopeat ja helpotPääruoatPastat ja nuudelit

Uunifetaraviolit valmistuvat yhdessä vuoassa superhelposti! Reseptin ideoi Liemessä-ruokablogin Jenni Häyrinen ja se on helpotettu versio hitiksi muodostuneesta uunifetapasta-reseptistä.

Tuoreimmat aiheesta

Nopeat ja helpot
  • 14.12.202409:46
    Jouluruoka

    Luumupitko

  • 20.09.202313:41
    Suolaiset vohvelit

    Savulohivohvelit: Helpot suolaiset vohvelit lohitäytteellä

  • 01.09.202315:28
    Makeat piirakat

    Vadelmajogurtti-suklaapiirakka

  • 11.08.202212:44
    Hellapoliisi

    Helppo välipala marjoista: Kauraisa marjaherkku

  • 20.07.202210:39
    Salaatit

    Harri Syrjäsen kreikkalainen feta-pastasalaatti