Jenkeissä kehitettiin jokaisen sipsifanin unelma – mitä makuja haluaisit pussiisi?

0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?

Amerikkalainen Frito-Lay antaa nyt asiakkaidensa valita 20 sipsimakua, jotka he haluavat sipsipussiinsa.

Video yllä: Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? Helppo kikka näyttää, miten sipsit saa ehjinä ulos Pringles-purkista!

Oletko koskaan syönyt sipsejä pussista tai astiasta, jossa on useampaa kuin yhtä laatua perunalastuja? Moni kohtaa tällaisia herkkuja nauttiessaan saman ilmiön: osa sipsimauista yksinkertaisesti on parempia kuin muut. Nyt amerikkalaisyritys on keksinyt ongelmaan ratkaisun, kertoo ruoka-aiheisiin keskittyvä Food and Wine -lehti.

Ostaja voi päättää, millaisia makuja haluaa pussiinsa

Frito-Lay antaa nyt asiakkaidensa päättää, millaisia perunalastuija he haluavat monia erilaisia laatuja sisältävään pussiinsa. Frito-Lay valmistaa esimerkiksi Lay's-perunalastuja, ja yksi yhtiön tuote on sipsipussi, jonka sisällä on monia pienempiä pusseja eri makuisia sipsejä.

Yhtiöllä on jo verkkokauppa, josta asiakas voi tilata tuotteita; nyt se onkin kehittänyt uuden ominaisuuden, jonka avulla ostaja voi päättää, millaisia makuja haluaa pussiinsa.

– Tämä on ainoa lahja, jota et varmaankaan odottanut vuodelta 2020, Delish-lehti maalailee.

Valittavana yli 40 vaihtoehtoa

Valittavana on yli 40 vaihtoehtoa, joista voi valita kerralla 20 mieleistään.

– Fanimme ovat jo vuosien ajan pyytäneet tapaa tehdä oma sekoituspussi, ja olemmekin innoissamme saadessamme tarjota tämän vaihtoehdon, yhtiön edustaja maalaili.

"Toiveeni on toteutunut"

Mahdollisuus koostaa perunalastupussi oman mielen mukaan on tarjolla vain Yhdysvalloissa. Se lienee pettymys joillekin sipsifaneille. Muokattavat sipsipussit ovat ihastuttaneet ainakin niitä, joita uutinen koskee

– Mitä? Vuosi 2020 ei nyt ollutkaan ihan niin paha, eihän, Jen Thurman Smith ilakoi Facebookissa.

– Toiveeni on toteutunut, Ben Cho hehkuttaa.

– Saako pussia niin, että ilmaa olisi vähemmän ja sipsejä enemmän? Fredo Salgado pohtii.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja