Chuck halusi pussin viimeisen sipsin – käytti tuntikausia valmistellakseen käsittämättömän huijauksen: "Siitä tuli pakkomielteinen projekti"

Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? 0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?
Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? Helppo kikka näyttää, miten sipsit saa ehjinä ulos Pringles-purkista

Chuck käytti tuntikausia huijatakseen naisystäväänsä – ja vain siksi, että halusi Doritos-pussin viimeisen naksun.

Videolla: Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? Helppo kikka näyttää, miten sipsit saa ehjinä ulos Pringles-purkista

Miten pitkälle olisit valmis menemään saadaksesi pussin viimeisen sipsin? Kalifornialaispari ei osannut päättää, kuka viimeisen herkkupalan saa, ja se ajoi Chuck McCarthyn erikoiseen tekoon. Chuck käytti tuntikausia aikaa varmistaakseen, että voi syödä pussin viimeisen naksun salaa, kertoo Insider.

Laittoivat viimeisen sipsin näytille kuvun alle

Näyttelijänä työskentelevä Chuck oli koronakaranteenissa kotonaan tyttöystävänsä kanssa. Pari oli ostanut neljä pussia Doritos-maissilastuja karanteenia varten, mutta huhtikuun lopussa sipsivarasto lähestyi loppuaan. Koska kumpikin halusi vältellä kauppaan menoa, viimeisen tortillasipsin kohtalo mietitytti.

– Söimme viimeistä pussia Doritosin Cool Ranch -makua, ja kumpikin kurotti kohti viimeistä kokonaista sipsiä. Emmekä osanneet päättää, kumpi sen saisi, joten päätimme vain säästää sipsin, Chuck kuvailee.

Pari pani viimeisen maissilastun alustalle ja jopa peitti sen lasisella juustokuvulla. Asian piti olla loppuun käsitelty.

Alle vuorokautta myöhemmin Chuck alkoi kuitenkin himoita kyseistä sipsiä.

Aito sipsi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päätti valmistaa huijaussipsin

Myös taidetta elämänsä aikana tehneen Chuckin mielessä muotoutui ovela suunnitelma, jonka avulla hän voisi saada herkun itselleen. Chuck muotoili märästä vessapaperista samanmallisen "sipsin" kuin juustokuvun alla kököttävä viimeinen yksilö. Hän lisäsi liimaa ja värjäsi tekosipsin keltaiseksi. Chuck jopa kuivatti tekeleensä keittiön grilliuunissa.

Mies käytti teko-Doritonsa valmisteluun tuntikausia. Hän jopa maalasi sipsin pintaan mausteläikkiä, koska pussin pohjalla maanneet, aidot mausteet eivät huijaussipsiin tarttuneet. Koko prosessin hän tallensi kuviin.

– Siitä tuli sellainen pakkomielteinen projekti. Selvästi minulla ei ole näinä aikoina paljoakaan muuta tekemistä, joten aika oli sopiva, Chuck sanoo.

Chuck jakoi prosessin netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Chuck jakoi prosessin netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Varastettu sipsi "maistui upealta"

Lopulta huijaussipsi oli valmis. Kun naisystävä meni kylpyyn, Chuck vaihtoi tekosipsin aidon paikalle. Viimeisen aidon sipsin hän söi.

– Se maistui upealta. Mahtavalta, Chuck kuvailee.

Haastattelun tekemisen aikaan tekosipsi oli maannut alustallaan neljä päivää. Naisystävä ei ollut huijausta huomannut.

Lopulta Doritos-huijaus kuitenkin päätyi otsikoihin, jolloin kotona kuvun alla kököttävän sipsin todellinen luonne varmaankin selvisi myös huijauksen kohteeksi joutuneelle naiselle.

Valesipsi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.