Mainos

Jelena halusi yllättää miehensä herkullisella joulutortulla – lopputulos näytti tursuavan jotain ihan muuta: "Jaahas, jaahas..."

Helsinkiläinen Jelena päätti yllättää miehensä Dumle-joulutortuilla. Lopputulos näytti kaikkea muuta kuin herkulliselta, ja Jelenan mies sai hyvät naurut.

Jelena Remes, 34, jakoi leivonta-aiheisessa Facebook-ryhmässä kuvan pieleen menneestä joulutortusta. Joulutorttu aiheutti paljon huvitusta muissa ryhmäläisissä, sillä se ei näyttänyt aivan siltä kuin olisi pitänyt. 

”Lopputulos olikin aika hullunkurinen”

Jelena päätti yllättää aviomiehensä herkullisilla Dumle-tortuilla. Ensin hän mietti leipovansa tortut lumihiutalemallilla, mutta päätyi kierremalliin. Jelena halusi joulutortuista hyvin kypsyneitä.

– Päätin kokeilla kierretorttua. Niihin sai enemmän Dumlea ja enemmän makua, Jelena kertoo MTV Uutisille.

Jelena ei odottanut, että kuuma kinuski nostaisi reunoja niin paljon ylemmäs. Joulutorttu ei enää pysynyt kasassa.

– Ajattelin, että kun mieheni tykkää suklaasta ja toffeesta, niin leivon semmoisen, jossa on erityisen paljon Dumlea. No, lopputulos olikin aika hullunkurinen.

Herätti huvitusta Facebookissa

Jelenan mies ihmetteli, mille Jelena naureskeli keittiössä.

– Mies tuli kyselemään, että mitäs se rouva täällä leipoo. Kun hän näki luomukseni, hän vain naureskeli ja sanoi: "Jaahas…jaahas", Jelena kertoo.

– Kiva, että myös muut ihmiset ottivat asian huumorilla vastaan Facebook-ryhmässä.

Jelenan mukaan joulutorttu kuitenkin maistui hyvältä, vaikka ulkonäkö ei ollut ihan odotusten mukainen. Jelena muistuttaa, että leipoessa kaikki ei aina välttämättä mene ihan nappiin.

– Pitää välillä myös osata nauraa itselleen!


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja