Mainos
Mainos

Jelena halusi yllättää miehensä herkullisella joulutortulla – lopputulos näytti tursuavan jotain ihan muuta: "Jaahas, jaahas..."

Helsinkiläinen Jelena päätti yllättää miehensä Dumle-joulutortuilla. Lopputulos näytti kaikkea muuta kuin herkulliselta, ja Jelenan mies sai hyvät naurut.

Jelena Remes, 34, jakoi leivonta-aiheisessa Facebook-ryhmässä kuvan pieleen menneestä joulutortusta. Joulutorttu aiheutti paljon huvitusta muissa ryhmäläisissä, sillä se ei näyttänyt aivan siltä kuin olisi pitänyt. 

”Lopputulos olikin aika hullunkurinen”

Jelena päätti yllättää aviomiehensä herkullisilla Dumle-tortuilla. Ensin hän mietti leipovansa tortut lumihiutalemallilla, mutta päätyi kierremalliin. Jelena halusi joulutortuista hyvin kypsyneitä.

– Päätin kokeilla kierretorttua. Niihin sai enemmän Dumlea ja enemmän makua, Jelena kertoo MTV Uutisille.

Jelena ei odottanut, että kuuma kinuski nostaisi reunoja niin paljon ylemmäs. Joulutorttu ei enää pysynyt kasassa.

– Ajattelin, että kun mieheni tykkää suklaasta ja toffeesta, niin leivon semmoisen, jossa on erityisen paljon Dumlea. No, lopputulos olikin aika hullunkurinen.

Herätti huvitusta Facebookissa

Jelenan mies ihmetteli, mille Jelena naureskeli keittiössä.

– Mies tuli kyselemään, että mitäs se rouva täällä leipoo. Kun hän näki luomukseni, hän vain naureskeli ja sanoi: "Jaahas…jaahas", Jelena kertoo.

– Kiva, että myös muut ihmiset ottivat asian huumorilla vastaan Facebook-ryhmässä.

Jelenan mukaan joulutorttu kuitenkin maistui hyvältä, vaikka ulkonäkö ei ollut ihan odotusten mukainen. Jelena muistuttaa, että leipoessa kaikki ei aina välttämättä mene ihan nappiin.

– Pitää välillä myös osata nauraa itselleen!


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.