Mainos
Mainos

Jani bongasi helpon pastareseptin, jota sinunkin kannattaa kokeilla: "Alkoi soittaa heti kelloja"

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen testasi helppoa kirsikkatomaattipastaa, jonka reseptin hän bongasi The New York Timesilta.

Erilaiset helpot ja herkulliset pastaruoat ovat nyt suosittuja. Keskiviikkona uutisoitiin uunifetapastan nousseen Googlen tilastojen vuoden 2019 haetuimmaksi reseptiksi. 

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen teki puolestaan uuden pastareseptiöydöksen The New York Timesin sivuja selatessaan. 

– Törmään enää harvoin uusiin mielenkiintoisiin ja yksinkertaisiin pastaohjeisiin, mutta tämä New York Timesin mausteinen kirsikkatomaattipasta alkoi soittaa heti kelloja, Kinnunen kirjoittaa blogissaan. 

Pastan hienous syntyy Janin mukaan tuoreiden kirsikkatomaattien karamellisoitumisesta, mikä syventää pastan makua. Chili puolestaan tuo säpäkkyyttä ja rapsakat paistetut kaprikset hauskuuta. 

– Pienet nökäreet kermaista ricottaa pehmensivät kokonaisuutta mukavasti, kun taas parmesaani tai pecorino veisivät makua yhä syvempään päähän.

Joko tuli nälkä? Lue lisää ja testaa Sivumaku-blogin reseptiä: Helppo chilinen kirsikkatomaattipasta rapsakoilla kapriksilla

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja