Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jani bongasi helpon pastareseptin, jota sinunkin kannattaa kokeilla: "Alkoi soittaa heti kelloja"

Sivumaku-blogin kirsikkatomaattipastaa.
Sivumaku-blogin kirsikkatomaattipastaa.MTV
Julkaistu 11.12.2019 17:30

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen testasi helppoa kirsikkatomaattipastaa, jonka reseptin hän bongasi The New York Timesilta.

Erilaiset helpot ja herkulliset pastaruoat ovat nyt suosittuja. Keskiviikkona uutisoitiin uunifetapastan nousseen Googlen tilastojen vuoden 2019 haetuimmaksi reseptiksi. 

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen teki puolestaan uuden pastareseptiöydöksen The New York Timesin sivuja selatessaan. 

– Törmään enää harvoin uusiin mielenkiintoisiin ja yksinkertaisiin pastaohjeisiin, mutta tämä New York Timesin mausteinen kirsikkatomaattipasta alkoi soittaa heti kelloja, Kinnunen kirjoittaa blogissaan. 

Pastan hienous syntyy Janin mukaan tuoreiden kirsikkatomaattien karamellisoitumisesta, mikä syventää pastan makua. Chili puolestaan tuo säpäkkyyttä ja rapsakat paistetut kaprikset hauskuuta. 

– Pienet nökäreet kermaista ricottaa pehmensivät kokonaisuutta mukavasti, kun taas parmesaani tai pecorino veisivät makua yhä syvempään päähän.

Joko tuli nälkä? Lue lisää ja testaa Sivumaku-blogin reseptiä: Helppo chilinen kirsikkatomaattipasta rapsakoilla kapriksilla

Lisää aiheesta:

Katin helppo tonnikalapasta sisältää herkullisen yllätyksen: "Ihana ruoka"Arkiruokahitti! Natalian helppo pasta sai käsittämättömän suosion: "Mahdotonta mokata"Testaa Janin maukas ja nopea arkiruoka: "Liikkuu jossain curryn ja pastan välimaastossa"Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"Mahtava pastaresepti! Kokeile 30 minuutin supermaukasta taco-pastaaUusi versio peltilihapiirakasta yllättää: Ei jauhelihaa, mutta parempaa?
RuokaPastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • Eilen06:45
    Marjat

    Kaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?

  • pe16:52
    Ravitsemus

    Mitä päivälliseksi? Tätä Hanna Partanen suosittelee perussalaattiainesten sijaan – "Paljon enemmän kuitua"

  • pe08:50
    Ravitsemus

    Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiinia

  • to18:59
    Ruokaniksit

    Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä