Jani bongasi helpon pastareseptin, jota sinunkin kannattaa kokeilla: "Alkoi soittaa heti kelloja"

sivumaku-kirsikkatomaattipasta
Sivumaku-blogin kirsikkatomaattipastaa. MTV

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen testasi helppoa kirsikkatomaattipastaa, jonka reseptin hän bongasi The New York Timesilta.

Erilaiset helpot ja herkulliset pastaruoat ovat nyt suosittuja. Keskiviikkona uutisoitiin uunifetapastan nousseen Googlen tilastojen vuoden 2019 haetuimmaksi reseptiksi. 

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen teki puolestaan uuden pastareseptiöydöksen The New York Timesin sivuja selatessaan. 

– Törmään enää harvoin uusiin mielenkiintoisiin ja yksinkertaisiin pastaohjeisiin, mutta tämä New York Timesin mausteinen kirsikkatomaattipasta alkoi soittaa heti kelloja, Kinnunen kirjoittaa blogissaan. 

Pastan hienous syntyy Janin mukaan tuoreiden kirsikkatomaattien karamellisoitumisesta, mikä syventää pastan makua. Chili puolestaan tuo säpäkkyyttä ja rapsakat paistetut kaprikset hauskuuta. 

– Pienet nökäreet kermaista ricottaa pehmensivät kokonaisuutta mukavasti, kun taas parmesaani tai pecorino veisivät makua yhä syvempään päähän.

Joko tuli nälkä? Lue lisää ja testaa Sivumaku-blogin reseptiä: Helppo chilinen kirsikkatomaattipasta rapsakoilla kapriksilla

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!