Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen testasi helppoa kirsikkatomaattipastaa, jonka reseptin hän bongasi The New York Timesilta.
Erilaiset helpot ja herkulliset pastaruoat ovat nyt suosittuja. Keskiviikkona uutisoitiin uunifetapastan nousseen Googlen tilastojen vuoden 2019 haetuimmaksi reseptiksi.
Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen teki puolestaan uuden pastareseptiöydöksen The New York Timesin sivuja selatessaan.
– Törmään enää harvoin uusiin mielenkiintoisiin ja yksinkertaisiin pastaohjeisiin, mutta tämä New York Timesin mausteinen kirsikkatomaattipasta alkoi soittaa heti kelloja, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Pastan hienous syntyy Janin mukaan tuoreiden kirsikkatomaattien karamellisoitumisesta, mikä syventää pastan makua. Chili puolestaan tuo säpäkkyyttä ja rapsakat paistetut kaprikset hauskuuta.
– Pienet nökäreet kermaista ricottaa pehmensivät kokonaisuutta mukavasti, kun taas parmesaani tai pecorino veisivät makua yhä syvempään päähän.