Televisiopersoona Jaakko Saariluoma opetteli ruoanlaiton salat keittiömestari Kari "Kape" Aihiselta. Kaksikon yhteisestä ruokaoppipolusta syntyi keittokirja Kape & Jaska – Mestarin otteessa (Tammi 2021).
Videolla: Testasimme Kapen & Jaskan muusivinkin!
Miten ruokaa oikeasti kokataan? Tähän kysymykseen televisiosta tuttu monitaituri Jaakko Saariluoma yritti monta vuotta löytää vastausta omassa kotikeittiössään. Ruoanlaitosta innostunut Saariluoma luki keittokirjoja ja jutteli kokkien kanssa aina, kun siihen tuli tilaisuus.
Kape & Jaska – Mestarin otteessa (Tammi 2021) -kirjassa opetellaan ruoanlaiton saloja keittiömestari Kari Aihisen ja televisiopersoona Jaakko Saariluoman kanssa.
Tammi
– Olen aina ihaillut kokkeja ja sitä, että joku osaa tehdä hyvää ruokaa. Tajusin, että osaan kyllä paistaa pihvin ja tehdä pastaa niin, että ne maistuvat ihan hyvälle. Rupesin kuitenkin miettimään, että voisivatko ne maistua paremmalle, ja miksi ruoat maistuvat paremmalle ravintoloissa? Se ei ole raaka-aineista kiinni, tai taikatemppu, vaan joku osaa tehdä ruokaa paremmin kuin minä, Jaska kertoo MTV Uutisten Makuja-sivuille.
