Onko höyrytetyistä perunoista valmistettu perunamuusi oikeasti parempaa kuin keitetyistä perunoista? Testasimme Kari Aihisen parhaaksi väittämän muusiohjeen.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin tiistaina Kari Aihisen ja Jaakko Saariluoman uunituoreesta ruokakirjasta, Kape & Jaska – Mestarin otteessa (Tammi 2021). Kirjassa ruoanlaitosta innostunut Jaska opettelee ruoanlaiton saloja ja saa kotikeittiöön sopivia vinkkejä mestari Kape Aihiselta.
– Olen aina ihaillut kokkeja ja sitä, että joku osaa tehdä hyvää ruokaa. Tajusin, että osaan kyllä paistaa pihvin ja tehdä pastaa niin, että ne maistuvat ihan hyvälle. Rupesin kuitenkin miettimään, että voisivatko ne maistua paremmalle, ja miksi ruoat maistuvat paremmalle ravintoloissa? Se ei ole raaka-aineista kiinni, tai taikatemppu, vaan joku osaa tehdä ruokaa paremmin kuin minä, Jaska kertoi MTV Uutisten Makuja-sivuille.
