Itse tehty sinappi kruunaa joulukinkun – Kati vinkkaa helpon ohjeen: "Valmistus on nopeaa"

Näin teet itse sinappia helposti! Katin tosi vahva appelsiinisinappi 0:33 Näin teet itse sinappia helposti! Katin tosi vahva appelsiinisinappi

Joulusinappia on helppo valmistaa myös itse! Katso videolta, miten Katin tosi vahva appelsiinisinappi valmistuu ja nappaa resepti.

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja Kati Jaakonen vinkkaa helpon sinappiohjeen lähestyvän joulun kunniaksi.

– Itse tehty sinappi kruunaa joulukinkun ja maistuu toki myös vaikkapa makkaran kanssa. Sinapin valmistus on helppoa ja nopeaa ja purkillinen sinappia onkin mainio lahja ystäville ja vaikka naapureille, Kati sanoo.

Sinappia voi Katin mukaan maustaa monella tapaa. Alkuvaiheessa joukkoon voi lisätä halutessaan vaikkapa hienonnettua valkosipulia, inkivääriä, chiliä, lakritsijauhetta tai lakritsikastiketta. Toki sinappia voi myös terästää konjakilla tai rommilla.

– Tässä tosi vahvassa sinapissa maistuu raikas appelsiini. Voit käyttää appelsiinin kuorta reilumminkin. Varmista että kuori on hyvin pesty ennen raastamista, Kati vinkkaa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!