IS: Anttila säikähti peniksen muotoista paistinpannua nettisivuillaan: "Tuote tullaan poistamaan välittömästi"
Peniksen muotoinen paistinpannu on niittänyt huomiota Anttilan verkkokaupassa, Ilta-Sanomat kertoo.
Anttilan verkkokaupassa oli esillä vielä tähän päivään saakka erikoinen paistinpannukuvaus. Muodoltaan epätavallista pannua kutsuttiin sivuilla avoimesti peniksen muotoiseksi. Mainoksessa vinkattiin niin ikään, että pannulla on mahdollista valmistaa peniksen muotoisia munakkaita.
– Munakaspannu – peniksen muotoinen. Tämän oivan pikkupannun tehtailemat peniksenmuotoiset munakkaat voivat pelastaa monta myrtsiä aamua ja luvata munarikasta meininkiä koko päiväksi. Paistuu siinä näppärästi nakitkin, Anttilan verkkosivuilla kuvailtiin.
Tältä näyttää kohun herättänyt paistinpannu. Jos kuva ei aukea, voit katsoa sen täältä.
Ilta-Sanomat otti yhteyttä Anttilan edustajaan, kysyäkseen tarkemmin erikoisen paistinpannun taustoja. Selvisi, että tavaratalon johto oli kuullut pilke silmäkulmassa kirjoitetusta tuoteselosteesta vasta tänään – eikä innostunut sen sisällöstä.
– Tuote tullaan poistamaan välittömästi, markkinointi- ja verkkokauppajohtaja Outi Ellilä Anttila Oy:stä totesi.
Lähde: Ilta-Sanomat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti