Mainos

Varustelekan pullottavat bokserit olivat liikaa Facebookille: ”On tämä, saatana, työmaa”

Suomalaisen armeijatavaraa myyvän Varustelekan bokserimainos oli liian härski Facebookille, joka sulki myymälän sivut kokonaan. Mainos tosin sai jäädä.

Varusteleka kertoo kaupan Facebook-sivujen olleen eilen jonkin aikaa nurin. Syypääksi armeijatavaraan erikoistunut liike epäilee ”Facebookin automaattista pippelintunnistinta”.

Varusteleka kertoo hupaisasta sattumuksesta Facebook-sivuillaan.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Kyse oli siis kuvanmukaisesta mainoksesta, josta Facebookin automaatio riemastui niin, että mainoksen tekijä, markkinoinnin Mikko, menetti vuorokaudeksi kyvyn käyttää messengeriä tai reagoida mihinkään, parikymmentä Varustelekan työntekijää ihan vaan pakkologgautui ulos Facebookista ja meidän sivut suljettiin. Se mainos kyllä hyväksyttiin ja jäi pyörimään, kerrotaan Facebookissa.

– Me ymmärretään, että noiden boksereiden pullotus pelottaa, mutta koska siellä alla ei ollut erektiota, pullotuksen vähentämiseksi ei ihan hirveästi mitään ollut tehtävissä. Lisäksi, jumalauta, ne on bokserit, eikä esimerkiks mitkään stringit tai jotain sellaista.

Facebookin sensuuri on aiemminkin iskenyt erikoisissa tilanteissa. Vastikään Facebook poisti imetyskuvia sivuiltaan. Aiemmin myös ikoninen kuva napalmin polttamasta tytöstä Vietnamin sodassa sai osansa sensuurista.


Joko olet "kuullut" näistä? Tältä kuulostavat yli 200 000 euron vahvistimet.Lähde: Facebook

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja