Mainos
Mainos

Markon kuva naurattaa: Valion turkkilainen jogurtti olikin turkulaista – ”nyt on piru irti”

Suomalaismiehen Valion Facebook-tilille lataama kuva ”turkulaisesta jogurtista” herättää hilpeyttä.

Facebook-käyttäjä Marko Konttisen uusi vuosi näyttää lähteneen käyntiin humoristisissa merkeissä. Miehen lataama kuva hieman uudenlaisen ulkoasun saaneesta jogurttipurkista on kerännyt vuorokaudessa jo yli 1500 tykkäystä Valion Facebook sivuilla.

–  Hei! Olen pitkään käyttänyt mainiota turkkilaista jogurttianne ruoanlaitossa. Eilisiin uudenvuodenjuhliin kuvittelin jälleen ostaneeni samaa tuotetta, mutta otin epähuomiossa jonkun erehdyttävästi samannäköiseen pakkaukseen pakatun uutuustuotteen, Konttinen aloittaa kuvan yhteyteen liittämässään huumorikirjoituksessa.

Konttisen lataamassa kuvassa Valion turkkilainen jogurtti on yllättäen muuttunut turkulaiseksi jogurtiksi. Jogurttipurkin mannekiineiksi ovat sen sijaan päätyneet iskelmäveljekset Matti ja Teppo. Jogurttipurkin ulkoasu on siis muutettu kuvankäsittelyohjelmalla.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Nyt on piru irti"

Konttinen vitsailee käyttäneensä tuotetta ruoanlaitossa ja tarjoilleen sitä myös vieraille. Seuraukset olivat kohtalokkaat.

– Ja nyt on piru irti! Poikani puhuu enää kielteisillä kysymyslauseilla -- "ei meil nagei ole?" -- ja vaimo luukuttaa alakerrassa stereoista Tommi Läntistä. Yksi vieraista ei enää tunnista berliininmunkkia berliininmunkiksi vaan horisee jostain halvatun piispanmunkeista. Ja pahimpana: tamperelainen ystävämme kyhjöttää itkien ruokapöydän alla eikä enää tiedä kuka on, soperruksesta erottaa ajoittain vain itkuisen "hunajata, hunajata" -fraasin.Voisiko tuota pakkauksen väritystä edes muuttaa, ettei uhreja tule enempää? 

Valio ei ole vielä reagoinut Konttisen latamaan kuvaan Facebook-sivuillansa.

Lähde: Facebook

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja