Inan superhelppoa pastakastiketta on kokeiltava: "Paras, jota olet koskaan syönyt"
Onko pasta arrabbiata sinulle jo tuttu juttu? Testaa televisiokokki Ina Garten hittireseptiä.
Videolla: Oletko aina käyttänyt pastalävikköä väärin?
Televisiokokki Ina Gartenin resepteistä on tullut erityisen suosittuja pandemia-aikana. Kerroimme aiemmin muun muassa näistä törkeän hyvistä paistetuista perunoista, jotka kaatoivat hurjan suosionsa vuoksi jopa kokin nettisivut.
Nyt The Kitchn -ruokasivustolla ylistetään myös Inan pastakastikereseptiä. Resepti löytyy Inan Modern Comfort Food -kirjasta paistettujen pottujen lailla. Inan pasta arrabbiata on tulinen tomaattikastike, joka sisältää kokin mukaan vaikuttavan määrän valkosipulia.
The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Lauren Masur testasi reseptiä ja vaikuttui.
– Minulla oli kaapissa valmiina melkein kaikki ainekset: hyvää oliiviöljyä, valkosipulia, chilihiutaleita, kokonaisia säilyketomaatteja, suolaa ja pippuria. Kaupasta piti hakea vain tuoretta basilikaa, fenkolinsiemeniä ja kuivaa punaviiniä. Loiko Ina tietämättään täydellisen pandemia-ajan arkiruokareseptin? Kyllä, kyllä hän loi, ruokatoimittaja ylistää.
Ruokatoimittaja muistuttaa, että vaikka reseptin valkosipulimäärä kuulostaa hurjalta, niin lopputulos ei ole liian valkosipulinen. Samaan lopputulokseen päätyi myös reseptiä testannut People-lehden ruokatoimittaja Shay Spence.
– Älä hätäänny, tämä on juuri oikea määrä valkosipulia, jotta saat parasta pastakastiketta, jota olet koskaan syönyt.
Myös kokki Kari Aihinen valmisti arrabbiata-pastaa Kaappaus keittiössä -ohjelmassa vuonna 2020. Aihinen ylisti pastaa "eläväksi legendaksi".
NAPPAA RESEPTI: Ina Gartenin pasta arrabbiata
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti