Mainos
Mainos

Kari Aihinen vinkkaa älyttömän helpon ja hyvän pastan, jonka kuka tahansa osaa tehdä: "Tämä pasta on elävä legenda"

Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille.

Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa, miten valmistetaan ravitsevia ja helppoja välipalaruokia, jotka sopivat erityisesti paljon energiaa tarvitseville, treenaaville koululaisille. Ne käyvät kuitenkin mainiosti myös esimerkiksi lounasruoiksi. 

Yksi jakson helpoista resepteistä oli pasta all' arrabbiata. Kyseessä on herkullinen kasvispasta, jonka valmistamiseen menee alle puoli tuntia. Aihisen mukaan tämä pasta on "elävä legenda".

– Tehdään tänään kolme ruokaa: elävä legenda pasta arrabiata eli tomaattispagetti, sitten marjaisa smoothie ja lisäksi kunnon munakas, Aihinen listasi.

Arrabiata valmistuu Aihisen opeilla spagetista, mutta pastalajiketta voi vaihtaa ja käyttää esimerkiksi penneä. 

Katso videolta Aihisen ruokavinkit ja nappaa resepti: Pasta all'arrabiata Kari Aihisen tapaan

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.