Ina paljasti niin hyvän reseptin paistettuihin perunoihin, että nettisivut kaatuivat: Tässä järisyttävien pottujen salaisuus

Paistetut perunat
Shutterstock

Amerikkalaiselta Food Network -kanavalta tuttu kokki Ina Garten jakoi nettisivuillaan perunareseptin, joka osoittautui käsittämättömän suosituksi, uutisoi Delish.com.

Poikkeuksellinen koronakevät on ajanut ihmiset maailmanlaajuisesti koteihinsa kokkaamaan. Ruoka- ja reseptisivustojen tilastoista on havaittavissa, että ihmisiä kiinnostavat nyt erityisesti tutut ja turvalliset lohturuoat sekä nopeat ja helpot herkut. Tämä ehkä selittää osittain, miksi televisiokokki Ina Gartenin jakamasta perunareseptistä tuli valtavan suosittu.

Ina on monen muun tunnetun kokin tapaan jakanut somekanavissaan reseptejä koko koronakevän ajan. Nyt hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan rapeaksi paistuneista perunoista. Simppeli, mutta ilmeisen hyvä lisuke kiinnosti nettikansaa niin paljon, että potut saivat Inan nettisivut kaatumaan, kertoo Delish.com.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Paistettujen perunoiden resepti on alun perin peräisin näyttelijä Emily Bluntilta, joka kokkasi pottuja Inan televisio-ohjelmassa vuonna 2018. Lisäksi resepti löytyy Inan pian ilmestyvästä Modern Comfort Food -keittokirjasta.

Nämä paistetut perunat ovat Inan mukaan “kermaisia sisältä ja rapeita päältä”. Järisyttävien pottujen salaisuus piilee valmistusmenetelmässä: perunoita keitetään hetki, jonka jälkeen niiden annetaan kuivua. Samalla öljyä kuumennetaan uunissa, jossa perunat paistetaan loppuun kullanruskeiksi ja rapeiksi.

Kokeile itse hehkutettuja pottuja: Järisyttävän hyvät paistetut perunat

Lähde: Delish.com


***

3:03

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja