IL: Hans Välimäeltä yllätys – perusti pikaruokaravintolan
Hans Välimäki on avannut Helsingin Itäkeskukseen pikaruokaravintolan, kertoo Iltalehti.
Parhaimmillaan peräti kahden Michelin-tähden Chez Dominique -ravintolaa luotsannut huippukokki Hans Välimäki on Iltalehden mukaan perustanut pikaruokaketjun, Pasta boxin. Ensimmäinen ketjun ravintola avattiin tällä viikolla Itäkeskukseen
Pikaruokaa pastan muodossa
Välimäen pikaruokaketjun ajatuksena on tarjota "premium fast foodia" pastan muodossa. Aiemmin Suomessa ei ole ollut samanlaista konseptia. Huippukokki on uudesta aluevaltauksestaan innoissaan.
– Kuvittelemme, että Ranskassa nuorisokin istuu tuntikausia ravintoloissa, mutta ei se ole niin. Sielläkin halutaan, että ruoka on nopeasti saatavilla, mutta kuitenkin korkeatasoista. Ilmiö on nähtävissä koko Euroopassa, Välimäki totesi Iltalehdelle.
Lähde: Iltalehti
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti