KL: Amerikkalainen pikaruokaketju Taco Bell tulee Suomeen!

Taco Bell
Taco Bell avaa Helsingissä syksyllä 2017. Shutterstock

Pikaruokatacoistaan tunnettu meksikolaistyylinen Taco Bell rantautuu Suomeen, kertoo Kauppalehti.

Kauppalehden mukaan Taco Bellin on tuomassa Suomeen hotelli- ja ravintola-alanyhtiö Restel. Ensimmäinen ravintola avautuu alkusyksystä Helsingin keskustaan. Syksyn aikana on avautumassa peräti kolme Taco Belliä Helsinkiin ja Espooseen. Tarkempia sijainteja ei vielä Kauppalehden mukaan ole tiedossa.

Taco Bell -ketjulla on tällä hetkellä noin 6500 ravintolaa 26 eri maassa. Taco Bellin valikoimiin kuuluvat tacojen lisäksi burritot, quesadillat ja nachot.

Ravintolayhtiö Restel vastaa Suomessa tällä hetkellä muun muassa hampurilaisketju Burger Kingin sekä Rax Pizzabuffetin toiminnasta.

Oikaisu 16.6. klo 10:05: Suomi ei ole ensimmäinen pohjoismaista, jonne Taco Bell avaa ravintolan, kuten jutussa alun perin väitettiin. Taco Bellillä on ravintoloita myös Islannissa.

Lähde: Kauppalehti

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja