Viime joulukuussa ovensa sulkenut legendaarinen helsinkiläisravintola Palace tekee näyttävän paluun. Ravintola avaa ovensa uuden huipputiimin voimin marraskuussa.
Yli 64 vuotta toiminnassa ollut ja viime joulukuussa ovensa sulkenut ravintola Palace avaa jälleen ovensa.
Ravintola Palace avattiin Helsingissä vuoden 1952 Olympialaisiin. Palace sai Suomen ensimmäisen Michelin-tähden vuonna 1987, jolloin ravintolan keittiömestarina toimi Eero Mäkelä.
Ravintolatoiminnan napannut Royal Ravintolat aikoo palauttaa gastronomisen klassikon vähintäänkin entiseen loistoonsa. Huipputason saavuttamiseksi ravintolan keittiömestariksi onkin palkattu todellinen huippunimi: keittiön ottaa haltuunsa Suomen kaikkien aikojen menestynein ja kansainvälisesti arvostetuin keittiömestari Hans Välimäki.
Neljän vuoden sapattivapaaltaan fine diningin pariin palaava Välimäki on pyytänyt Palacen keittiöön aisaparikseen suomalaiskokkien oman ranking-listan kärkisijaa pitävän Eero Vottosen.
– Palace on osa suomalaista ruokahistoriaa. Se on meille paitsi suuri kunnia, myös samalla vastuu seistä Hansin ja Eeron taustalla nostamassa ravintola Palace takaisin gastronomian huipulle. Tällaiseen intohimoon on aina hyvä sijoittaa, kertoo Royal Ravintoloiden toimitusjohtaja Aku Vikström.


