Uusi avokado-innovaatio perustuu kasviperäiseen lisäaineeseen, joka tuplaa avokadon säilyvyysajan. Avokadosi saattaa siis jatkossa pysyä pidempään täydellisen kypsänä. Kuulostaa hyvältä, vai mitä? 
Poimi videolta vinkit avokadon pilkkomiseen. 
Liian raaka, liian kypsä. Avokadon syömisen ajoittaminen täydelliseen kypsyyteen on haastavaa, mutta pian tähän saattaa olla luvassa muutos. Edelläkävijänä toimii yhdysvaltalainen kauppaketju Costcon, joka on nyt ottanut valikoimiinsa avokadon, joka kypsyy tavallista hitaammin. Näin ollen mahdollisuus oikean kypsyyden löytämiseen kasvaa.
Tavallista kestävämmät avokadot käsitellään aineella, joka on sekoitus lipidejä ja glyserolipidejä, eli tarkemmin sanottuna rasvoja, joita saadaan muun muassa erilaisten hedelmien ja vihannesten siementen kuorista. Tämä väritön, hajuton ja mauton yhdiste estää veden haihtumista ja hapettumista, eli avokadon pilaantumista.

