Miljonäärin pekoni on helppo valmistaa ja maistuu taivaalliselle. Tätä pekonikikkaa et ole vielä kokeillut!
Olemme kertoneet monista pekoniherkuista, kuten uunipekonista. Jos rakastat pekonia, tässä jälleen yksi uutuus, jota sinun on ehdottomasti kokeiltava.
San Franciscolainen ravintola Sweet Maple vie pekonin valmistamisen aivan uudelle tasolle, kertoo The Kitchn -sivusto.
Tässä reseptissä paksut pekonit saavat kypsyä uunissa jopa tunteja, jolloin niistä tulee herkullisen pureskeltavia. Jopa rapean pekonin ihailijat ovat rakastuneet tähän hitaasti syötävään herkkuun.
Helppo tehdä etukäteen
Tämä on helppo valmistaa etukäteen ja säästää vaivaa, kun paistorasvaa ei tarvitse pestä pois. Amerikkalainen pekoni leikataan aina paksuiksi viipaleiksi ja saa suomalaisen pekonipaketin kalpenemaan. Toisaalta tämä resepti sopii yhtä hyvin ohuelle pekonille. Paistoaikaa voi tällöin hieman lyhentää.
Karamellisoitu pekoniviipale säilyy jääkaapissa noin neljä päivää ja pakastimessa kuukauden. Lämmitä pekonit 15–20 sekuntia mikrossa ennen tarjoilua.

