Päivä lähtee loistavasti käyntiin ruokaisalla munakkaalla. Asiantuntija jakaa vinkit, joilla omeletista saa taatusti maukkaan ja ilmavan.
Katso yllä olevalta videolta myös ohjeet maistuvaan munakahviin!
Munakas on herkullinen aamupala, mutta myös loistava lounas tai päivällinen. Ruokalajin hienous piilee sen helppoudessa, mutta myös muunneltavuudessa.
Täydellinen munakas on ilmava, maukas ja pehmeä. Ruokakirjailija Mark Strausman jakaa Today-julkaisussa kuusi vinkkiä, joiden avulla kukaan ei voi epäonnistua tämän munaruoan valmistuksessa.
1. Laadukas pannu
Hyvälaatuinen paistokasari on Strausmanin mukaan ehdoton munien paistossa. Noin 25 senttimetriä leveä pannu on miehen mukaan kaikista täydellisin klassiseen kolmen munan munakkaaseen.
2. Valmistele ainekset
Munakkaaseen tarvittavat ainesosat eli täytteet kannattaa valmistella ja varata pannun viereen ennen paistamisen aloittamista. Näin eri ainekset saa lisättyä nopeasti kananmunien sekaan juuri oikeaan aikaan.

