Ruoan asiantuntija ja huippukokki Jeff Baker jakaa Daily Star -lehdelle parhaimmat vinkit makkaran paistamiseen kotikeittiössä.
Yllä näkyvällä videolla hieman toisenlainen makkarakikka.
Brittiläinen Michelin-tähtikokki Jeff Baker kertoo, miten makkarat paistetaan täydellisesti pannulla. Baker on alansa rautainen ammattilainen, joten hän tietää miten makkaroista loihditaan superherkullisia.
Nyt Jeff jakaa Daily Star -lehdelle neljä tärkeää vinkkiä makkaroiden paistamiseen.
1. Ota makkarat pois kylmästä hyvissä ajoin
Baker suosittelee ottamaan makkarat pois jääkaapista jopa 20 minuuttia ennen paistamista. Se auttaa makkaroita paistumaan tasaisemmin ja ehkäisee kuoren halkeamista. Kuori nimittäin halkeaa nopeista lämpötilan muutoksista.
2. Anna makkaroiden tiristä pannulla
Paistamiseen kannattaa käyttää paistinpannua, jossa on tarttumaton pinnoite. Makkaroita paistetaan miedolla lämmöllä.

