"Herranjumala, mitä tuhlausta" – karmaiseva näky espanjalaisella viinitilalla saa punaviinin ystävät kyyneliin

Näin avaat viinitonkan oikeaoppisesti 1:16 Näin avaat viinitonkan oikeaoppisesti

Yli 37 000 litraa punaviiniä valui hukkaan espanjalaisella viinitilalla säiliön rikkouduttua. Punaviinin ystävät ovat verranneet paikan päältä kuvattua videomateriaalia tunnetun kauhuelokuvan kohtaukseen.

Tiedätkö, miten viinitonkka pitäisi oikeasti avata? Kurkkaa videolta!

Punaviini, hiekka ja ruoho eivät ole keskenään toimivia makupareja, veistelee uutiskanava Fox liittyen espanajalaisella viinitilalla tapahtuneeseen valitettavaan tilanteeseen.

Video vaurioituneen viinisäiliön aiheuttamasta tuhosta leviää nyt Twitterissä huimaa vauhtia. Viininystävien sydämiin sattuva materiaali on kuvattu Keski-Espanjan Vallamaleassa sijaitsevalla Bodegas Vitivinos -viinitilalla. Yksi viinitilan säiliöistä rikkoutui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vapauttaen sisuksistaan yli 37 000 litraa punaviiniä. Ja kaikki valui hukkaan. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Viiniä virtasi sen verran paljon, että juoman on raportoitu levittäytyneen läheiselle pellolle. Espanjalaismedioiden mukaan tapauksen syynä on äkillisesti rikkoutunut säiliö.

Näky kuin suoraan Hohto-elokuvasta

Twitterissä video on kerännyt jo huiman miljoonayleisön ja somekansa vertaa materiaalia Hohto-elokuvan tunnettuun kohtaukseen, jossa nähdään hissin ovien välistä purskautuva veritulva. 

– Minuutin hiljaus niille iloisille päiville ja illoille, jotka eivät tämän tapauksen myötä ole nyt mahdollisia, Twitterissä muun muassa kommentiotiin.

– Herranjumala, mitä tuhlausta, eräs käyttäjä totesi.

Twitterissä myös pohdittiin, mitä muuta vuosi 2020 vielä ehtii tuoda tullessaan. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!