Janoinen mies hyppäsi pelkissä boksereissa rekan kyytiin moottoritiellä – punaviiniä valui tuhansia litroja tielle uhkarohkean tempauksen vuoksi

2:10
Puolialaston mies hyppäsi moottoritien varresta viiniä kuljettaneen rekan kyytiin – katso koko tapahtumasarja ylläolevalta videolta!

Kaliforniassa on laki, jonka mukaan alkoholin nauttiminen tien päällä on kiellettyä – siinäkin tapauksessa, että on ajoneuvon kyydissä matkustajana. Tällä kertaa lakia rikottiin hyvin erikoisella tavalla. 

Kalifornian moottoritiellä rekkaa ajanut kuljettaja joutui hetken aikaa hieraisemaan silmiään. Kuten rekan ajokamerasta näkyy, viiniä kuljettaneen säiliörekan edessä ollut henkilöauto ajoi tien sivuun hätävilkut vilkkuen.

Rekkakuski ajatteli, että autossa on jokin tekninen vika, jossa hän voisi auttaa – niinpä hän pysähtyi säiliörekallaan moottoritien varteen. 

Kun rekka pysähtyi tien sivuun, henkilöautosta astui esiin mies, jolla oli yllään vain ainoastaan alusvaatteet. Tästä alkoi tapahtumasarja, joka on kuin komedialla höysteytystä toimintaelokuvasta.

Katso videolta bokserimiehen uhkarohkea tempaus!

Tuhansia litroja viintä valui tielle

Viinirekan lähtiessä liikkeelle, toinen ajokamera todistaa, kuinka boksereihin sonnustautunut mies pistää juoksuksi ja hyppää rekan kyytiin. Kuskin tietämättä, mies oli täydessä vauhdissa onnistunut pääsemään rekan alle.

Yhtäkkiä kuljettaja huomasi, että säiliöstä valuu tuhansia litroja punaviintä säiliöstä tielle. 

– Kuljetusyrityksen mukaan he punnitsivat säiliöauton kaiken tapahtuneen jälkeen. Kävi ilmi, että säiliöstä puuttui lähes 3 800 litraa punaviintä, suurimmaksi osaksi valtatielle. Määrä riittää noin 5 000 punaviinipullon täyttämiseen. 

Viiniä hörppinyt mies pidätettiin tapahtuneen jälkeen. 

Lähde: CNN

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja