"Herkullinen korvike kermalle" – käytätkö jo tätä raaka-ainetta?
Ruokabloggaaja Hellapoliisi vinkkasi Makuja.fi:lle, kuinka kerman voi korvata ruoanlaitossa.
Hellapoliisi eli Kati Jaakonen vinkkaa hyödyntämään ruoanlaitossa kookosmaitoa. Jos kermaisiin resepteihin haluaa keveyttä ja twistiä, kannattaa rohkeasti kokeilla kerman korvaamista kookosmaidolla.
– Kookosmaito on herkullinen korvike kermalle, ja sitä kannattaa hyödyntää varsinkin maidottomassa ruokavaliossa, Hellapoliisi vinkkaa.
Bloggaaja suosittelee lisäämään kookosmaitoa etenkin mausteisiin ruokiin.
– Kookosmaidon mainioita seuralaisia ovat chilipaprika, valkosipuli ja tuoreet yrtit, kuten korianteri ja minttu, Hellapoliisi vinkkaa.
Katso Hellapoliisin kana-kookoskeiton resepti täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti