Halpa ja terveellinen ruoka, joka maistuu mihin aikaan päivästä tahansa – Marttojen neuvoilla onnistut

Marttojen keittiössä 6:56 Marttojen keittiössä

Huomenta Suomen lähetyksessä maistellaan herkkuja Marttojen uudesta keittokirjasta.

Mtv Uutisten toimittaja Mika Tommola vieraili Huomenta Suomen lähetyksessä. Marttojen keittiössä maisteltiin tuorepuuroshotteja ja kokkailtiin shakshukaa yhdessä Marttaliiton kehittämispäällikkö Arja Hopsu-Neuvosen sekä Marttaliiton koordinaattori Katariina Silasen kanssa.

Shakshuka ja kananmuna

Shakshuka on tomaattipohjainen kasvisruoka, joka sopii sekä aamupalaksi että illalliseksi. Shakshukan pinnalle lisätään kananmunia.  Marttojen raaka-aineiden ykkönen on kananmuna sen monipuolisen käytettävyyden ja ravintoarvojen vuoksi. 

– Kananmunassa on melkein kaikkia ihmisen tarvitsemia aineita, paitsi C-vitamiinia tai ravintokuitua, kertoo Arja Hopsu-Neuvonen.

Katso artikkelin alusta löytyvältä videolta miten kananmuna hyydytetään kauniisti shakshukaan.

 


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat