Helsingin ytimessä tarjoillaan jälleen menneiltä vuosikymmeniltä tuttuja drinkkejä, jotka herättävät taatusti monessa nostalgisia tunteita.
Vuoteen 2015 asti Eteläesplanadilla toiminut Sir Eino palasi alkuvuodesta Helsingin yöelämään ja uudelle paikalle Mummotunneliin.
Mummotunnelin ravintolajohtaja Riku Haajasen mukaan "uus-retro" pubi on otettu erityisen hyvin vastaan.
– Aika oli oikea ja Einoa on vuosien varrella kaipailtu paljon takaisin, Haajanen sanoo.
Sir Einon henkiin herättämistä tuki myös erityisesti muutaman viime vuoden aikana noussut retrohenkisten juomien suosio.
– Tosi paljon juomissa näkyy sekä cocktail- että olutpuolella, että sellaiset vanhat klassikot alkavat tulla enemmän pinnalle, vuoropäällikkö Tessa Airila kertoo.
Sir Einon asiakkaina onkin sekä omaa nuoruuttaan muistelevia että sukupolvea, joille Ville Vallaton, Ampiainen ja Sininen enkeli eivät ole välttämättä entuudestaan tuttuja.
Katso yllä olevalta videolta, miten Sir Einon versio Tequila Sunrisesta valmistetaan.



