Helsinkiläisen Michelin-ravintola Oran keittiömestari Sasu Laukkonen päätti alkuviikosta muuttaa ravintolansa konseptin täysin ja siirtyi fine diningista sushiin. MTV Uutisten Makuja.fi -ruokasivusto jututti Laukkosta ravintolassaan torstaina.
Kerroimme tiistaina keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen päätöksestä muuttaa Michelin-ravintolansa konseptia toistaiseksi. Laukkonen päätti lopettaa poikkeustilassa fine dining -ruoan valmistamisen ja perusti sen sijaan takeaway-sushia valmistavan "sushitehtaan" 24-paikkaisen ravintolansa keittiöön. Laukkonen tiimeinen ryhtyi valmistamaan 15 euron sushibokseja asiakkaille.
– Rupesin miettimään, että mitäpä jos kaiken tämän keskellä, kun ihmiset ovat etätöissä tai eristäytyneitä kotona ja syövät jauhelihakastiketta ja hernekeittoa, voisi olla myös jotain positiivista, Laukkonen kertoi alkuviikosta.


