Helsingin Stockmannin katutason ravintolauudistus tuo pääkaupunkimme keskustaan kolmen toinen toistaan täydentävän ravintolan keskittymän.
Nyt jo viikon ajan ovena auki pitänyt Hanko Sushi Bar saa seuraksensa välimerellisiä makuja tarjoilevan Camptoir Farouge -mezebaarin ja salaatteihin ja voileipiin erikoistuneen Ooh La Laa -delin.
– Haluamme olla olohuone, jonne asiakas voi tulla istumaan Helsingin keskustan sydämeen ja viettämään aikaa vaikkapa ostosten lomassa tai työkavereiden kanssa lounaalle, kertoo Stockmannin tavaratalojohtaja Jenni Pöllänen.
Ravintolakeskittymä tarjoilee ruokaa niin paikan päällä syötäväksi kuin mukaan otettavaksi.
Nieminen haluaa syödä Suomessa hyvää salaattia
Ooh La Laa -delin valikoimiin kuuluu monipuolisia salaatteja ja täytettyjä leipiä, jotka voi halutessaan nauttia viinilasillisen tai cocktailin kanssa. Idea ravintolaan syntyi vegekirjailijanakin tunnetun Alex Niemisen visiosta.
– Olen aina sanonut, etten ole koskaan syönyt Suomessa hyvää salaattia. Salaatti, joka on koottu säilykkeistä ja halvasta salaattipohjasta, on kauhukuva siitä, millainen salaatin pitäisi olla, Nieminen kertoo idean synnystä.



