Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Helsingin Stockmannilta merkittävä ravintolauudistus – katutasoon kolme uutta Royal Ravintolaa

Kolmen Royal Ravintolan kokonaisuus aukeaa pian Helsingin keskustaan.
Kolmen Royal Ravintolan kokonaisuus aukeaa pian Helsingin keskustaan. MTV
Julkaistu 16.04.2018 13:55
Toimittajan kuva

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Helsingin Stockmannin katutason ravintolauudistus tuo pääkaupunkimme keskustaan kolmen toinen toistaan täydentävän ravintolan keskittymän. 

Nyt jo viikon ajan ovena auki pitänyt Hanko Sushi Bar saa seuraksensa välimerellisiä makuja tarjoilevan Camptoir Farouge -mezebaarin ja salaatteihin ja voileipiin erikoistuneen Ooh La Laa -delin.

– Haluamme olla olohuone, jonne asiakas voi tulla istumaan Helsingin keskustan sydämeen ja viettämään aikaa vaikkapa ostosten lomassa tai työkavereiden kanssa lounaalle, kertoo Stockmannin tavaratalojohtaja Jenni Pöllänen.

Ravintolakeskittymä tarjoilee ruokaa niin paikan päällä syötäväksi kuin mukaan otettavaksi. 

Nieminen haluaa syödä Suomessa hyvää salaattia

Ooh La Laa -delin valikoimiin kuuluu monipuolisia salaatteja ja täytettyjä leipiä, jotka voi halutessaan nauttia viinilasillisen tai cocktailin kanssa. Idea ravintolaan syntyi vegekirjailijanakin tunnetun Alex Niemisen visiosta. 

– Olen aina sanonut, etten ole koskaan syönyt Suomessa hyvää salaattia. Salaatti, joka on koottu säilykkeistä ja halvasta salaattipohjasta, on kauhukuva siitä, millainen salaatin pitäisi olla, Nieminen kertoo idean synnystä.

stockka
Ooh La Laa -delin salaattien valttikorttina on tuoreus.MTV

Monipuolisten ja tuoreiden salaattien lisäksi Nieminen on innoissaan ajatuksesta saada eurooppalainen ravintolakulttuuri myös Suomeen.

– Aina kun käyn reissussa ulkomailla, tykkään käydä tavarataloissa, sillä siellä on rinta rinnan samppanjabaaria kuin kalaravintolaa, ja ne ovat oikeasti hyviä ravintoloita, Nieminen toteaa.

Asiakkaat yllätetään paitsi laadulla myös nopeudella

Huhtikuun 27. päivä ovensa avaa välimerellisiä makuja tarjoileva Camptoir Farouge, jonka valikoimiin kuuluu niin mezejä, leipärullia kuin ruokaisia salaatteja. Kyseisen ravintolan erikoisuutena on libanolaiset maut Suomeen tuoneen Viviane Kallion mukaan iltapäivätee, johon kuuluu pieniä suolaisia ja makeita välipaloja teen kanssa nautittavaksi.

stockka1Comptoir Farouge -mezebaari aukaisee ovensa ensi viikon loppupuolella.MTV

Kolmas kokonaisuutta täydentävä ravintola on Hanko Sushi Bar, joka poikkeaa ketjun muista pisteistä nopean palvelun ja laadukkaiden sushien yhdistelmällä.

– Ruokalistan supistaminen mahdollistaa suuriinkin asiakasvirtoihin varautumisen ja uskon, että pääsemme yllättämään asiakkaamme paitsi laadulla, myös nopeudella, sushuguru Jesper Björkell kertoo.

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Akseli Herlevi pisti pystyyn yllättävän ravintolakonseptin: "En ainakaan itse ole nähnyt tällaista missään Suomessa"Hans Välimäki avasi uuden ravintolan älyttömässä tilanteessa – vaihtoehdot olivat vähissä: "Soitin Artolle, että ei s*****a, mitäs me nyt tehdään""Monelle kokille iltatyö ei oikeasti sovellu, mutta vaihtoehtoja ei ole" – huippukokki Matti Jämsen yllättää avaamalla lounasravintolaketjun Espooseen avautuu ruokakauppa, jota ei ole ennen Suomessa nähty – anniskelulupa oli pudottaa kauppiaan persuksilleen: "En voi vieläkään uskoa, että tämä on mahdollista"Hans Välimäeltä yllätysveto! Legendaarisen Palacen jättänyt keittiömestari avaa uuden ravintolan – konsepti kaukana fine diningistaKastikkeita "mildistä suicideen" – kulttimaineen saanut tamperelaisravintola laajentaa Helsinkiin
RavintolatMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • Eilen10:52
    Helsinki

    Helsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistä

  • 1.11.17:43
    Ruoka

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • 31.10.15:05
    Huijaukset

    Poliisi: Tampereen feikkiravintolaa operoitiin Afrikasta

  • 30.10.13:38
    Verot

    Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia veroja

  • 30.10.11:26
    Ruoka

    Kozeen Shiwan haastettiin oikeuteen – näin hän vastaa syytöksiin