The Kitchn -ruokasivustolla vinkataan nopea lohiruoka arkeen.
Olemme MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkanneet monenlaisia kalareseptejä niin arkeen kuin juhlaankin. Viimeisimpänä nostimme esiin ravintoloitsijoiden Sari Helinin ja Ilkka Lääverin vinkit muikkujen valmistamiseen yllättävällä tavalla.
Suomalaiset syövät arjessaan myös paljon lohta ja kirjolohta. Nyt The Kitchn -ruokasivustolla vinkataan helppo, muutaman ainesosan lohiohje.
– Tämä nerokas resepti muutti ikuisiksi ajoiksi tapani valmistaa lohta, hehkuttaa ohjetta testannut ruokatoimittaja Kelli Foster.
Lue myös: Mielettömän hyvä "kalapuikkojen korvike" – tämä ruoka valmistuu pienellä budjetilla!
Oletko testannut harissatahnaa?
Helpon lohiruoan salaisuus on kaupoissa valmiina myytävä mausteinen harissatahna. Kyseessä on yksi Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän keittiön keskeisimmistä maustetahnoista.
