Laita liivatteet kylmään veteen viideksi minuutiksi.
Tee pohja: Aja pistaasipähkinät hienoksi, ota osa sivuun koristelua varten. Aja keksit hienoksi ja sekoita pistaasipähkinöiden kanssa. Lisää joukkoon kadayif. Kaada seokseen pistaasilevite, sekoita. Sulata voi ja lisää se massaan. Sekoita hyvin.
Taputtele pohja ja leikkaa pohjan päälle mansikkasiivuja. Vie pohja jääkaappiin odottamaan.
Tee täyte: Valmista melba kohmeisista kotimaisista mansikoista. Laita kaikki raaka-aineet astiaan ja survo
Vatkaa 3 dl vispikermaa hyväksi vaahdoksi, lisää kermaan vaniljajauhe, sekä vaniljatuorejuusto. Lisää joukkoon mansikkamelba ja sekoita huolellisesti.
Sulata lionneet liivatteet kiehuvaan tilkkaan vettä ja sekoita huolellisesti mansikkatäytteeseen. Kaada vuokaan ja vie jääkaappiin hyytymään.
Anna kakun tekeytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Koristele pistaasitahnalla, pähkinämurulla, kuivatulla mansikalla sekä kukilla.
Vinkit:
Voit myös kiehauttaa mansikkamelbaa n. 0,5 dl ja sekoittaa liivatteen siihen.
Voit lisätä kadayifin määrää ja vähentää keksien määrää oman maun mukaan