Kokeile tätä reseptiä, jos rakastat tulista ruokaa
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen valmisti intialaista kanaruokaa, joka sopii makumaailmansa puolesta etenkin tulisen ruoan ystäville. Intialaisesta keittiöstä inspiraationsa saanut vindaloo-kanaresepti yllätti tulisesta ruoasta pitävän ruokabloggaajan pahemman kerran tulisuudellaan.
– Tämä on juurikin se soosi, jonka tulisuutta pystyy säätelemään surutta perusidean katoamatta. Kovana pakkaspäivänä halusin kunnolla tulista. Ja sitähän tuli, Kinnunen kirjoittaa.
Lopulta liian tulinen lopputulos johti siihen, että Kinnunen joutui laimentamaan kanakastikettaan kookosmaidolla.
– Hautominen nosti tulta ja lopulta tein kastikkeesta niin tulista, ettei oma kantti enää kestänyt sitä syödä. Purkki kookosmaitoa päälle lieventämään ja saatiin maku kuriin. Kantsii ottaa siis iisisti tän kanssa, Kinnunen jatkaa.
Uskallatko itse kokeilla? Nappaa Kinnusen intialainen kanasesepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa