Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kokeile tätä reseptiä, jos rakastat tulista ruokaa

Julkaistu 12.01.2017 20:02
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen valmisti intialaista kanaruokaa, joka sopii makumaailmansa puolesta etenkin tulisen ruoan ystäville. Intialaisesta keittiöstä inspiraationsa saanut vindaloo-kanaresepti yllätti tulisesta ruoasta pitävän ruokabloggaajan pahemman kerran tulisuudellaan. 

– Tämä on juurikin se soosi, jonka tulisuutta pystyy säätelemään surutta perusidean katoamatta. Kovana pakkaspäivänä halusin kunnolla tulista. Ja sitähän tuli, Kinnunen kirjoittaa.

Lopulta liian tulinen lopputulos johti siihen, että Kinnunen joutui laimentamaan kanakastikettaan kookosmaidolla. 

– Hautominen nosti tulta ja lopulta tein kastikkeesta niin tulista, ettei oma kantti enää kestänyt sitä syödä. Purkki kookosmaitoa päälle lieventämään ja saatiin maku kuriin. Kantsii ottaa siis iisisti tän kanssa, Kinnunen jatkaa.

Uskallatko itse kokeilla? Nappaa Kinnusen intialainen kanasesepti täältä.

Tykkää Jani Kinnusen Sivumaku-blogista Facebookissa!

Lisää aiheesta:

Harrin bataattikeitossa yllättävä ainesosa: "Se tuo huikean pikantin lisän"Mahtava pastaresepti! Kokeile 30 minuutin supermaukasta taco-pastaaMaukas lohiresepti, jota kannattaa testata: "Loistava ruoka tähderiisin käyttämiseen"Helppo ja herkullinen kanaresepti – tämän valmistamisessa jokainen onnistuu"Supermaukas ruoka" – voikanan reseptiä on pakko kokeilla!Tämä on arkiresepti, jota on pakko kokeilla: "Ehtaa ruokapornoa!"
SivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”