Suomalaisen Hesburger-pikaruokaketjun perustaja Heikki Salmela kertoo, miten syntyivät ketjun menestystuotteiksi muodostuneet majoneesit. Erityisesti kurkkumajoneesista kasvoi valtava ilmiö.
Kerroimme alkuviikosta suomalaisen pikaruokaketjun Hesburgerin täyttävän jo 40 vuotta.
Lue lisää aiheesta: Hesburgerin hurja kasvu pienestä grillistä 500 ravintolan hampurilaisketjuksi – tiesitkö tätä 40 vuotta täyttävästä "Hesestä"?
Yksi Hesburgerin kaikkien aikojen suosituimmista tuotteista, ja kiistatta suosituin kastike on lisukkeena ja hampurilaisten täytteenä saatavilla oleva kurkkumajoneesi.
Valkoinen kurkkumajoneesi sai alkunsa Heikki Salmelan käsissä vuonna 1972, kun turkulaismiehen vaimonsa Kirstin kanssa pyörittämä Puutorin Grilli alkoi myydä jättihampurilaisia.

