Keittiömestari ja ravintoloitsija Hans Välimäen kanaruoka sopii vaikka pääsiäispöytään. Testaa Hansin helppo pirikana!
Keittiömestari ja ravintoloitsija Hans Välimäellä pitää kiirettä koronakriisistä huolimatta. Kuten muutkin ravintolat Suomessa, myös Välimäen paikat ovat sulkeneet ovensa ja pyörivät tällä hetkellä noutoruoka- ja kotiinkuljetustoiminnalla.
Ravintolassa kokkaamisen lisäksi Välimäki on kuitenkin löytänyt aikaa ruoanlaitolle myös kotioloissa. Keittiömestari on päättänyt poikkeustilan aikana julkaista Instagram-tarinoissaan epäsäännöllisen säännöllisesti reseptivinkkejä. Yksi näistä resepteistä on pirikana. Välimäki valmisti piri-piri -marinoitua broileria huhtikuun alussa itselleen ja vaimolleen Marialle.