Hanna Gullichsenin tuoreessa Kokin kotiruokaa -keittokirjassa esitellään rentoa, nopeaa ja maukasta arkiruokaa. Yksi kirjan resepteistä on pyttipannu, jonka salaisuus piilee simppelissä mutta hieman unohdetussa mausteseoksessa.
Videolla: Joko testasit "kirjekuoritekniikkaa" kananmunan paistamiseen? Näin se toimii!
Ruokavaikuttaja ja kokki Hanna Gullichsenin tuore Kokin kotiruokaa -keittokirja (Otava 2020) on kokoelma arkisia oivalluksia ja hyvänmakuista kotiruokaa. Kirja sisältää reseptejä, joita Hanna itse kokkaa arjessaan.
"Rentoa, usein nopeaa ja aina maukasta arkiruokaa. Pastat, pannut ja muut Hannan perheen suosikit", kuvaillaan Hanna Gullichsenin Kokin kotiruokaa -kirjan (Otava 2020) takakannessa.


