Monissa raaka-aineissa voi ruokakaupassa säästää, mutta kaikista elintarvikkeissa ammattilaiskokki ei kuitenkaan valitsisi halvinta versiota.
Ruoan hinnan noustua moni suomalainen on kauppojen myyntitilastojen perusteella siirtynyt useissa elintarvikkeissa kaupan omien brändien tuotteisiin. Ainakin joissain tapauksissa nämä kaupan omien merkkien tuotteet ovat kilpailijoitaan edullisempia.
Joissain raaka-aineissa halpistuotteet ajavat asiansa, mutta kaikkia raaka-aineita ammattilaiskokki ja toimittaja Lizzy Briskin ei ostaisi halpa hinta edellä. Kokki listasi Insider-sivustolle elintarvikkeita, joita kannattaa ja ei kannata hankkia halpisversioina.
– Sinun ei tarvitse ostaa kalleimpia raaka-aineita saadaksesi herkullista ruokaa pienellä budjetilla, Briskin kirjoittaa.

