Halpa vs kallis: Voiko paistopisteen croissant olla oikeasti parempaa kuin tuore leipomotuote? Lidl, Rainbow, Fazer ja leipomo Greenbake vertailussa
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden "hintaääripäitä" keskenään. Tällä kertaa maistelimme eri kauppojen paistopisteiden croissanteja ja leipomon versiota.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla?
Aiemmin halpa vs. kallis -sarjassa vertailtiin 8 euron punaviiniä 30 euron punkkuun sekä testattiin, voisiko halpa kuohuviini voittaa samppanjan. Maistelimme myös, voittaako 399 euron Kobe-härkä tavallisen ulkofileen ja miltä maistuu 500 euron kahvi tavalliseen suodatinkahviin verrattuna. Tämän jälkeen vertailuun otettiin sushit ja viimeisimmässä jaksossa vertailimme eri hintaluokan suklaita.
Voiko paistopisteen croissant voittaa monta kertaa kalliimman leipomotuotteen?
Tuoreimpaan Halpa vs. kallis -sarjan testiin napattiin maisteluun erilaisia croissanteja.
Mukana testissä olivat S-ryhmän Rainbow-brändin paistopistecroissant (0,49 € ), Lidlin paistopisteen voicroissant (0,45 €), Fazerin paistopisteissä myytävä jättivoicroissant (1,40 €) ja Greenbake-leipomon voicroissant (2,90 €).
Valitsiko makuraati lopulta halvan vai kalliin vaihtoehdon Katso videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan