Halpa vs. kallis: Voiko kaupan halvin suklaa olla hyvää? Vertasimme halpissuklaata luksusherkkuun: "Olen yllättynyt"

Halpa vs kallis: Mitä eroa on halpissuklaalla ja luksusherkulla? 5:50 Halpa vs kallis: Mitä eroa on halpissuklaalla ja luksusherkulla?

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden "hintaääripäitä" keskenään. Tällä kertaa maistelimme halpissuklaata ja "luksusversiota".

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla?

Voiko halpissuklaa olla hyvää?

Tuoreimpaan Halpa vs. kallis -sarjan testiin napattiin maisteluun halpoja ja kalliita suklaalevyjä.  

Mukana testissä olivat S-ryhmän halpismerkki X-tran maito- ja tummasuklaalevyt (5,50 € /kg ) sekä Kultasuklaan maito- ja tummasuklaalevyt (37,37 € /kg )

– Olen yllättynyt, toinen testaajista muun muassa kommentoi maitosuklaan maistelun jälkeen.

Valitsiko makuraati lopulta halvan vai kalliin vaihtoehdon Katso videolta!





Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!