Kokkaavat kaksoset, Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra vinkkaavat täydellisen hummusohjeen.
Lähi-idästä kotoisin oleva kikhernetahna hummus on yleistynyt myös suomalaisten kotikeittiöissä. Erilaisia hummuksia voi ostaa valmiina kaupasta, mutta tahnan valmistaminen itse on myös todella helppoa.
Foodbytwins-ruokablogin Petra Väänänen tunnetaan myös MasterChef Suomen voittajana.
Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen vinkkaavat nyt ohjeen häkellyttävän hyvään hummukseen. Tämän näyttävän kikhernetahnan salaisuus piilee pistaasipähkinöissä.
– Muuten ihan perushummuksen ohje, mutta laitoimme sinne pistaaseja ja babypinaattia tuomaan vihreyttä. Pistaasi tuo ihanaa omaa makua, kaksoset kertoivat MTV Uutisille Bamixin järjestämässä lehdistötilaisuudessa.
Pistaasihummuksen valmistaminen on helppoa ja nopeaa.

