Fazer tuo "kohutortun" takaisin valikoimiin – paljon puhuttanutta herkkua saa nyt koko joulun!

vihreä kuula torttu
Vihreällä kuullla koristeltuja joulutorttuja on saatavilla koko joulun ajan. fazer

Viime syksynä sosiaalisessa mediassa hurjaan suosioon nousseet Vihreän kuulan makuiset tortut ovat nyt tekemässä paluun Fazerin valikoimiin. 

Suomalaiset syövät peräti 25 miljoonaa Vihreää kuulaa vuodessa! Ei siis mikään ihme, että erilaiset kyseisen marmeladin makuiset herkut ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin.

Viime vuoden lopulla sosiaalisessa mediassa iloittiin, kun Vihreän kuulan makuiset Jaffa-keksit saivat rinnalleen Vihreällä kuulalla koristellut tähtitortut. Monen herkuttelijan pettymykseksi näitä paljon hehkutettuja torttuja tuotiin kuitenkin myytiin todella rajoitettu erä; torttuja sai ostaa Fazerin vierailukeskuksesta vain kahden päivän ajan.

Tänä jouluna Vihreiden kuulien ystävien ei tarvitse pettyä, sillä Fazer on tuomassa kohua herättäneet tortut muiden joulu-uutuuksiensa rinnalle. 

– Joulun perinteinen sesonkiherkku on saanut ylleen Vihreän kuulan makuisen täytteen. Suosikkimaut muodostavat yhdessä houkuttelevan yhdistelmän. Tuote on vähälaktoosinen, Fazerilta kerrotaan.

Fazerin mukaan osa joulu-uutuuksista tulee myyntiin jo 8.10. alkaen, joten joulupöydän herkkuja voi halutessaan testata jo lokakuussa.

Joulupöytään sekä uusia että perinteisiä herkkuja

Perinteisten luumutähtitorttujen ja Vihreä kuula -torttujen lisäksi jouluvalikoimaan saapuu joukko herkullisia tuotteita, kuten kuurankukka puolukka-glögikakkurulla, jossa maistuvat ihanat joulun maut: glögi, manteli, suklaa ja raikas puolukka. 

Kahvipöydässä herkutellaan myös maustekakkupohjaisella manteli-kirsikkapiiraalla, joka kätkee sisäänsä runsaasti hilloa. Toinen kahvipöydän suosikki on täyteläinen luumu-unelma luumupitko, joka sisältää nimensä mukaisesti runsaasti luumutäytettä.

Valikoimiin saapuu ouluksi myös kahden suosikkiherkun, pullan ja piparin yhdistävä piparipulla.

Suolaisista leivonnaisista uutuutena valikoimiin saapuu pehmeä joululimppu

Lähde: Fazer

***

2:15

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja