Fazerilta mielenkiintoinen suklaauutuus – somessa riemuitaan joulumausta: "Vesi lirahtaa kielelle"
Vaikka jouluun on vielä useampi kuukausi aikaa, lukuisat ihmiset ovat jo ehtineet iloita uusista joulusuklaista. Yksi odotuksia herättänyt makeinen on Fazerin uusi inkiväärin ja mandariinin makuinen konvehti.
Videolta pääset kurkistamaan legendaaristen Turkinpippureiden valmistukseen.
Suklaa ja joulu kuuluvat erottomasti yhteen, muta mikään ei estä sinua herkuttelemasta suklailla mihin aikaan vuodesta tahansa. Facebookin Sydämeeni joulun teen -ryhmässä lukuisat ihmiset ovat osoittaneet kiinnostuksensa Fazerin uutuutta, mandariinin ja inkiväärin makuista konvehtia kohtaan.
– Mandariini ja inkivääri, nam!! Pakko ainakin maistaa, eräs kommentoija iloitsee.
– Nami. Vesi lirahtaa kielelle.
Osa kommentoijista muistuttaa, että inkiväärillä on tutkitusti lukuisia terveyshyötyjä. Siis lisää hyviä syitä syödä suklaata!
– Inkiväärillä on monia hyviä terveysvaikutuksia, kuten tulehduksen hillitseminen, eräs kommentoija toteaa.
Eräs ryhmän jäsen paljastaa, että kyseistä uutuutta olisi jo saatavilla Fazerin vierailukeskuksesta.
Täydellinen herkku syksyn pimeneviin iltoihin
Fazerin mukaan kuluttajat odottavat jouluna uusia makuja kääreellisiin suklaakonvehteihin, ja tänä vuonna viime vuoden suosikiksi nousseen Uuniomena-konvehdin rinnalle liittyy uusi mielenkiintoinen uutuus.
LUE MYÖS: Suklaamestari vinkkaa: Näistä merkeistä tunnistat laadukkaan suklaan – "kyllä sen eron maistaa"
– Uudessa maitosuklaakonvehdissa maistuu lämmittävä inkivääri ja tryffelitäytteen maustaa mehevä mandariini, Fazerin verkkosivuilla kerrotaan.
Inkiväärin ja mandariinin makuinen konvehti sopii paitsi jouluun, myös syksyn pimeneviin iltoihin – ja flunssakauteen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan