Suomalaiset innostuivat uutuustuotteesta – yhdistää Vihreät kuulat ja Jaffa-keksit: "Osa vihaa ja osa rakastaa"

FC_Fazer_Jaffa_Orange_biscuits_300g_755464_HR
Fazer

Turkulaisen K-Marketin Facebookiin lisäämä kuva Vihreiden kuulien makuisista Jaffa-kekseistä herättää huomiota Facebookissa.

K-Market Vähä-Heikkilän kauppias Anni Puhakka kertoo Makuja.fi:lle, että hänen myymäläänsä toimitettiin Fazerin toimesta vastikään uutuustuote, jossa yhdistyy kaksi suomalaisille erityisen tuttua herkkua, Vihreät kuulat ja Jaffa-keksit. Kun Puhakka sai paketillisen Vihreiden kuulien makuisia Jaffa-keksejä käsiinsä, päätti hän heti, että paketti on arvottava hänen asiakkaidensa kesken.

– Minulla on aina ollut tapana, että jos jokin tuoteuutuus on erityisen kiinnostava, niin haluan, että asiakkaani saavat maistaa sitä, Puhakka toteaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Fazer tuo jouluksi markkinoille tämän keksiuutuuden. Minulla on yksi paketti ja pian se voi olla sinun, Puhakka kirjoitti myymälänsä Facebook-sivuille.

"Vihreät kuulat ovat kuin homejuusto: osa vihaa ja osa rakastaa"

Postaus sai nopeasti valtavasti huomiota ja se on kerännyt lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä. Puhakka ei ole ihmeissään tuotteen suosiosta.

– Se lähti sitten isolla kaavalla leviämään! Ajattelin kyllä heti paketin nähtyäni, että ihanaa, että kerrankin makeisfirma tekee klassikkotuotteesta jonkun oikein hyvän innovaation. Tässä on nähty se vanha klassikko uusin silmin! Puhakka toteaa.

– Yksi syy postauksen saamaan suosioon on varmasti se, että Vihreät kuulat ovat kuin homejuusto: osa vihaa ja osa rakastaa sitä, Puhakka arvioi.

Puhakan mukaan Vihreiden kuulien makuiset Jaffa-keksit ovat tulossa myyntiin lokakuussa 2017. 

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja