Keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi tällä kertaa harjavaltalaisten Junon ja Jeren keittiön, jossa kokattiin muun muassa superhelppo arkiruoka lohesta.
Videolla Kapen yleispätevät vinkit aiemmassa jaksossa valmistetun lohi-perunalaatikon valmistamiseen.
Kaappaus keittiössä -ohjelman tuoreen kauden yhdeksännessä jaksossa tavatiin Juno ja Jere, jotka elivät käytännössä pelkällä pikaruoalla, eineksillä ja sipseillä.
– Ruokailut ovat lähteneet menemään alamäkeen. Syödään mikroruokaa, uunipizzaa. Haetaan kebabia, pizzaa, Mäkkäriä. Tosi harvoin tehdään oikeasti kotiruokaa, Juno kertoi jaksossa.
– En muista, koska viimeksi, Jere komppasi.
Paikalle tarvittiin siis kipeästi keittiömestari Aihista, joka opasti pariskuntaa kokkaamaan maistuvaa arkiruokaa yksinkertaisista aineksista.