Etsitkö helppoa lohiruokaa? Kapella on tähän vastaus, ja maku on superhyvä: "Täydellistä"

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS09_Harjavalta_Currylla_maustettu_lohi-perunavuoka
MTV Oy / Ida Kentala

Keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi tällä kertaa harjavaltalaisten Junon ja Jeren keittiön, jossa kokattiin muun muassa superhelppo arkiruoka lohesta.

Videolla Kapen yleispätevät vinkit aiemmassa jaksossa valmistetun lohi-perunalaatikon valmistamiseen.

Kaappaus keittiössä -ohjelman tuoreen kauden yhdeksännessä jaksossa tavatiin Juno ja Jere, jotka elivät käytännössä pelkällä pikaruoalla, eineksillä ja sipseillä.

– Ruokailut ovat lähteneet menemään alamäkeen. Syödään mikroruokaa, uunipizzaa. Haetaan kebabia, pizzaa, Mäkkäriä. Tosi harvoin tehdään oikeasti kotiruokaa, Juno kertoi jaksossa.

– En muista, koska viimeksi, Jere komppasi.

Paikalle tarvittiin siis kipeästi keittiömestari Aihista, joka opasti pariskuntaa kokkaamaan maistuvaa arkiruokaa yksinkertaisista aineksista.

Entistäkin parempi lohikiusaus

Kape Aihinen on jo aiemmin vinkannut ohjelmassa maukkaan lohilaatikon ohjeen, mutta tällä kertaa keittössä syntyi entistäkin parempi versio klassikosta. Kapen lohikiusauksessa kermainen kastike maustettiin currylla.

– Lohikiusauksen idea on, että teillä on valmista ruokaa jääkaapissa, kun tulee nälkä, Kape neuvoi.

Ruoan valmistamisen helppous yllätti Junon ja Jeren täysin. Currylla maustettu lohikiusaus valmistui vaivattomasti ja makukin oli napakymppi.

–Täydellistä, aika hyvää! Kape ylisti.



Kaappaus keittiössä torstaisin mtv-palvelussa ja klo 20 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!