Entistä parempaa suklaata – lisää tämä ainesosa!
Kun herkkuhimo iskee, kaiva kaapista suklaata ja pähkinöitä, ja tee oma pähkinäsuklaalevysi! Tämä herkku sopii lahjaksikin.
Kun mielesi tekee herkutella tai jos haluat valmistaa itse lahjan lähimmillesi, testaa tämä suklainen resepti. Helppoa reseptiä osaa noudattaa kokemattomampikin. Sinun tarvitsee vain lisätä pähkinöitä sulaan suklaaseen.
Tarvitset:
4,5 dl suklaahippuja
3,5 dl erilaisia pähkinöitä
Tee näin: Sulata suklaa mikrossa. Sekoita pähkinät sulaneeseen suklaaseen ja levitä seos uunipellille folion päälle. Laita levy jääkaappiin noin 20 minuutiksi, ja pilko veitsellä haluamasi kokoisiksi palasiksi.
VINKKI: Jos haluat antaa itse tekemääsi pähkinäsuklaata lahjaksi, kääri palaset sellofaanin ja sido komeus lahjanauhalla.
Katso videolta, kuinka pähkinäsuklaa valmistuu:
Lähde: YouTube/EatingWell
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan