Maailman herkullisin kaakaoresepti – sisältää oikeasti suklaata
Aidosta suklaasta tehty kaakao on täydellinen kylmään syyspäivään, mutta sen tekeminen voi kestää kauan. Jos aito kaakao on mieleesi, testaa tätä America's Test Kitchenin reseptiä.
Kuuma maitokaakao aidosta suklaasta on täydellinen herkku, mutta sen tekeminen voi olla monivaiheinen tehtävä. America's Test Kitchen on keksinyt nerokkaan niksin, jonka avulla saat jääkaappiisi tai pakastimeesi pikakaakaota suklaisten pallojen muodossa.
Tee näin:
noin 12 palloa
3,5 dl suklaata
2,4 dl kermaa
pieni ripaus suolaa
Laita mikroaaltouuniin 2 minuutiksi niin, että suklaa on sulanut. Sekoita aina välillä, jotta seoksesta tulee tasainen. Laita seos jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi, jotta se jähmettyy.
Pyöräytä jäätelökauhan tai lusikan avulla seoksesta pieniä palloja ja laita ne pieniin muovipusseihin ja jääkaappiin tai pakastimeen. Seos säilyy jääkaapissa viisi päivää, pakastimessa kaksi kuukautta.
Kun mielesi tekee maitokaakaota, ota yksi pallo ja laita se maitomukiin. Lämmitä muki mikrossa ja nauti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan