Maailman herkullisin kaakaoresepti – sisältää oikeasti suklaata

Aidosta suklaasta tehty kaakao on täydellinen kylmään syyspäivään, mutta sen tekeminen voi kestää kauan. Jos aito kaakao on mieleesi, testaa tätä America's Test Kitchenin reseptiä.

Kuuma maitokaakao aidosta suklaasta on täydellinen herkku, mutta sen tekeminen voi olla monivaiheinen tehtävä. America's Test Kitchen on keksinyt nerokkaan niksin, jonka avulla saat jääkaappiisi tai pakastimeesi pikakaakaota suklaisten pallojen muodossa.  

Tee näin:

noin 12  palloa

3,5 dl suklaata
2,4 dl kermaa
pieni ripaus suolaa

Laita mikroaaltouuniin 2 minuutiksi niin, että suklaa on sulanut. Sekoita aina välillä, jotta seoksesta tulee tasainen. Laita seos jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi, jotta se jähmettyy.

Pyöräytä jäätelökauhan tai lusikan avulla seoksesta pieniä palloja ja laita ne pieniin muovipusseihin ja jääkaappiin tai pakastimeen. Seos säilyy jääkaapissa viisi päivää, pakastimessa kaksi kuukautta. 

Kun mielesi tekee maitokaakaota, ota yksi pallo ja laita se maitomukiin. Lämmitä muki mikrossa ja nauti. 

1:08

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja