Entistä parempaa perunamuusia – salaisuutena kaksi uutta raaka-ainetta
Kaksi jokaisesta suomalaisesta keittiöstä löytyvää raaka-ainetta kannattaa ottaa kokeiluun, mikäli haluaa valmistaa entistä parempaa perunamuusia!
Perunamuusi on suomalaisille tuttua herkkua, jota tehdään monessa kodissa pieteetillä. Poimi vinkit siihen, kuinka klassikkolisukkeesta voi valmistaa entistä herkullisempaa – kahden simppelin raaka-aineen avulla.
Lisää perunamuusiin valkosipulia ja oliiviöljyä
Thrivemarket-sivuston reseptissä perinteiseen perunamuusiin lisätään sekä valkosipulia että oliiviöljyä. Nämä kaksi tuttua raaka-ainetta tuovat perinteiseen reseptiin mahtavan maun – ilman kermaa. Kokeile rohkeasti uudenlaista reseptiä!
Oliiviöljyllä maustettu perunamuusi
900 grammaa rosamunda-perunoita
8 kuorittua valkosipulinkynttä
suolaa ja mustapippuria
0,6–1,2 dl oliiviöljyä
ruohosipulia
Keitä perunat valkosipulinkynsien ja suolan kanssa, kunnes perunat pehmenevät. Tämä vie tavallisesti noin 20 minuuttia.
Valuta perunat ja valkosipulit. Muussaa perunat kulhossa. Lisää joukkoon suolaa, pippuria ja oliiviöljyä.
Koristele ruohosipulilla.
Lähde: Thrivemarket.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka